4 Ιστορίες από το Πανεπιστήμιο Πειραιά



1) Ιστορία με Κυριάκο Λαμπρίδη και Σπυράτου:

Γράφουμε Οικονομική Ιστορία - Καραγιάννη.Ο Λαμπρίδης επιμένει στον Κυριάκο να βγάλει ένα άσπρο χαρτάκι και να του γράψει μια ερώτηση.
Τότε ο Κυριάκος που είχε και αυτός λίγο άγχος, βγάζει ένα χαρτάκι, γράφει ένα θέμα...τον πιάνει όμως η Σπυράτου και του παίρνει την κόλα....
Τότε ο Κυριάκος είπε την γνωστή ατάκα που έμεινε για τα επόμενα χρόνια : "Τί Έγινε !? Τί Έγινε!?" (...) Ήταν αργά η κόλα είχε φύγει από τα χέρια του



2) Ιστορία με Λαμπρίδη, Αδριάννη και κομπιουτεράκι

Πρωταγωνιστής και στην δεύτερη ιστορία ο Λαμπρίδης, ελαφρά ταραγμένος, δίνουμε Μαθηματικά 2, Φούντα. Ζητά ο Βασίλης ένα θέμα, μια άσκηση.

Το σκεπτικό ήταν να βάλει το χαρτάκι σε ένα κομπιουτεράκι και να του δώσει το κομπιουτεράκι.

Δυστυχώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους...ο Λαμπρίδης "περίμενε πότε η επιτηρήτρια θα κοίταζε και τους δύο" για να δώσει το κομπιουτεράκι. Το "χέρι του έτρεμε σαν να το είχε βάλει στην πρίζα, φυσικά τους έπιασε και τους έκοψε..."


3) Η "ζεμπεκιά" του Λαμπρίδη

O Δημήτρης πηγαίνει να πάρει μια λευκή κόλα, στο μεγάλο αμφιθέατρο. Ήθελε να δώσει ένα σκονάκι στον Τάσο. Για να "κοροιδέψει" τον επιτηρητή σκέφτηκε να κάνει μια κίνηση, κάτι ...σαν χορευτική φιγούρα...φυσικά ο επιτηρητής τον είδε και του είπε"μην νομίζεις πως δεν σε είδα".


4) Γιατί η Βούλα δεν είπε το σωστό σχήμα στον Κωστή ? Μήπως το έκανε επίτηδες ?

Γράφαμε Ανάλυση. Ο Κωνσταντίνος καθόταν 3 θέσεις πίσω από την Βούλα και επειδή η τελευταία δεν είχε "μυρίσει τα νύχια της" ότι ο Κυπριώτης είχε λάθος ένα σχήμα, της κρατούσε μούτρα για τις επόμενες μέρες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις