Καλησπέρα

Ένα από τα πράγματα που ρωτώ συχνά είναι "έχεις να προτείνεις ένα site που να χρησιμοποιείς! ;"
Είναι πράγματι τόσο μεγάλος ο χώρος του διαδικτύου που υπάρχουν εφαρμογές για όλους.

Να μερικές από τις αγαπημένες:

(http://www.videojug.com/film/how-to-be-the-perfect-boyfriend). Το "Video-jug" περιέχει βιντεάκια και δίνει απαντήσεις (με αστείο και παραστατικό τρόπο) σε θέματα καθημερινότητας. Το moto του είναι "life explained on film" (δείτε και ένα ακόμα video: http://www.videojug.com/film/how-to-give-a-deep-stress-relief-back-massage)
Από τα on-line ραδιόφωνα που ακούω είναι το http://www.hayhouseradio.com/# Πρόκειται για ένα "spiritual - new age" radio στο οποίο ακροατές απ' όλο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να καλέσουν και να ρωτήσουν για θέματα που τους απασχολούν μερικούς από τους πιο γνωστούς μεταφυσικούς, διαισθητικούς, ομιλητές και συγγραφείς. Είναι από τα πύλες που μου έδωσαν πολλά σε προσωπική ανάπτυξη.
Το web-banking είναι μια από τις "old time classic" εφαρμογές του web που βοηθά να τελειώσεις εργασίες χωρίς μετακίνηση. Ενδιαφέρον έχει και η χρήση on-line βιβλιοπωλείου. Το "amazon" για παράδειγμα σε βοηθά όχι μόνο να βρεις πρακτικά οποιοδήποτε βιβλίο, cd, dvd στον κόσμο αλλά και να διαβάσεις σχόλια και κριτικές ώστε να ξέρεις περίπου ποια είναι τα πιο αξιόλογα (σύμφωνα με τις κριτικές).
Με την χρήση του amazon, είχα την τύχη να διαβάσω συγγραφείς σε εξειδικευμένα θέματα που θεωρούνται κορυφαίοι. Κάθε φορά που παραλαμβάνω ταχυδρομικά από το amazon ένα δέμα με βιβλία νιώθω μια χαρά που θυμίζει παιδικά χρόνια.

Εκτός από το παρόν, ενημερώνουμε και το http://www.athenssiblings.com/. Το Blog αυτό περιγράφει την πορεία ανακάλυψης στην οδό ψυχικής υγείας. Μιλάμε με ανθρώπους που συναντάμε καθοδόν και καταγράφουμε με ημερολογιακή διάταξη τις κινήσεις μας για την επίτευξη των σκοπών μας. Το γράψιμο έχει γίνει αφορμή να γνωρίσουμε ανθρώπους και να διατηρήσουμε μια δυναμική που μας φέρνει πιο κοντά.

Κλείνουμε με το http://www.skroutz.gr/ ένα πραγματικά χρήσιμο site που συγκρίνει τιμές σε on-line καταστήματα για διάφορα προιόντα. (πρόταση του "γεννημένου" computer-specialist Στάθη...)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις