H συνάντηση της Παρασκευής, 12 Ιουνίου 2009


Εκτός από το φαγητό, μιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για τον σύλλογο αποφοίτων. Ακούστηκε η άποψη πως για να είναι επιτυχημένος ο σύλλογος θα πρέπει να υπάρχουν μέλη, ιδιαίτερα πετυχημένοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες και πως θα είναι το lobying που θα κάνει την διαφορά. Ο αντίλογος θεωρεί πως οι στόχοι δεν έχουν σχέση μόνο με την επαγγελματική -οικονομική πτυχή της ζωής αλλά και με την προσωπική, στο επίκεντρο της οποίας είναι ο άνθρωπος. Συναντήσεις δηλαδή με γνώμονα την καλή παρέα και την ανάμνηση φοιτητικών στιγμών με γνώριμους ή νέους φίλους από το Πα.Πει. Κρατήσαμε τα πρώτα στοιχεία ιδρυτικών μελών του υπο διαμόρφωση καταστατικού και όταν έρθει ο καιρός θα το συζητήσουμε. Δεν υπάρχει βιασύνη σε αυτά τα θέματα.
Ο Γιώργος μας θύμισε να μην χρησιμοποιούμε την λέξη reunion όταν αυτό γίνεται συχνά. Να λέμε συνάντηση...Ραντεβού λοιπόν τον Σεπτέμβρη. Καλό Καλοκαίρι!

Πρόοδος στο Καταστατικό:

Κρατήσαμε τα πρώτα 12 στοιχεία ιδρυτικών μελών (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και διεύθυνση κατοικίας) του υπό διαμόρφωση καταστατικού και όταν έρθει ο καιρός θα το συζητήσουμε και θα μπουν οι υπογραφές εις τριπλούν μαζί με τον ορισμό μιας προσωρινής διοίκησης που θα καταθέσει με την βοήθεια γνωστού μας δικηγόρου στο πρωτοδικείο το καταστατικό.
Το έτοιμο προσχέδιο του καταστατικού είναι αρκετά καλό και στην διάθεση όλων. Μπορούμε να προσθέσουμε ή να τροποποιήσουμε πράγματα. (πχ δυνατότητα ψήφου στην Γενική Συνέλευση με email)

Επόμενη συνάντηση της ομάδας εργασίας:

Ραντεβού όταν μπορέσουμε να τα ξαναπούμε, μάλλον από Σεπτέμβριο.

Site - Blog:

Ενα νέο site θα γίνει μελλοντικά το site του συλλόγου. O φίλος Σταύρος έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο για να το στήσει.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις